Widze że temat o tel. to się podepne co wybrać Samsung Solid czy nokia 113 chodzi mi o tel do pracy w ciężkich warunkach (wilgoć sól),wiem że samsung jest do tego stworzony ale nokie używam od 7 lat i jest tańsza co wybrać
Mam solida 2710 jako tel firmowy i jest super, ciągle mi gdzieś upada, czasem plywa i ogólnie ma bardzo cieżkie życie a od ponad roku smiga bez problemu i na dodatek bateria trzyma ponad tydzień. Także polecam w 100%
Sony pisze:A ja tam bym brał Motorolę Ma najlepsze parametry z tych telefonów. Motka obecnie wraca do łask i robi naprawdę świetne telefony. Model RAZR przyjął się bardzo dobrze na rynku. Dwa pierwsze modele wg mnie się do tej Motki nie umywają
No to skoro tak o telefonach a bardziej smartfonach to co chodzi na Androidzie a najlepiej tym 2.2 i trzyma długo bateria i robi w miarę przyzwoite zdjęcia ?? Bo tak będzie mi się kończyła umowa i nie wiem czy myśleć nad jakimś aparatem czy wrócić do E52 bo tego co teraz mam to muszę codziennie ładować
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
np ja mam wave III i oceniam go na 4 z 5. Posiada on oprogramowanie bada 2.0 które jeszcze do końca nie jest dopracowany i wybór aplikacji w samsung apps nie jest tak wielki jak na androida
Ostatnio zmieniony 25 lis 2012, 20:38 przez dominik, łącznie zmieniany 1 raz.