lukogi pisze:... ten silnik i lpg ...
To faktycznie. Nie odwiedzałem Twojego tematu i zapomniałem o LPG.
Aby więcej już nie robić OT to może wcisnę swoje 3 grosze w temacie.
Niestety, Toledo jeszcze za granicą nigdzie nie byłem. Zjeździłem jednak całą Europe, od Rumunii, po Portugalię. Jakie miejsca mogę polecić na wycieczkę autem?
Z tych bliższych to można zrobić sobie pitstop w drodze do Włoch, w Klagenfurcie nad jeziorem. Jest bardzo ładnie. Wenecję również polecam, choć auto zostawcie przed mostem a później już autobusem. Sardynia z przeprawą promową - gorąco polecam. (choć Włochy z doświadczenia mają najdroższą bazę noclegową). Nie zapuszczajcie się poniżej Rzymu - patologia.
Dalej to już chyba piękna Hiszpania godna polecenia ale nie oszukujmy się - lepiej samolotem.
Wielu znajomych jeździ nad Balaton. Mnie nie urzekł, ale może ktoś z Was wybierze się Tolkiem i zda relacje
Jak już wyżej ktoś wspominał - uwaga na "pocztówki" z Austrii. Błyskają na czerwono i biało. Włosi zamiast radarów często stoją z "suszarkami". Francja to czysty chillout, - foto pełno, jednak do PL nadal nie docierają. Po Niemcu również jeździ się przyjaźnie, - o ile tak można powiedzieć . Limity alkoholu to już inna sprawa, o ile nie jeździcie zawodowo/zarobkowo - wtedy 0,0 obowiązkowo.