Seaty są dość biednie wyposażone i te wnętrze trochę plastikowe ( nie to co w np audi)
Przeciez wnętrze w tolku jest identyczne jak w audi A3 z tych samych roczników...
Seaty są dość biednie wyposażone i te wnętrze trochę plastikowe ( nie to co w np audi)
suhhar pisze:sa 4 poduszki 2 z przodu i 2 w siedzeniach po bokach. Ja pamietam jak szukalem swojej polówki to 6 miechow mi zajelo ale kupilem co chcialem i jezdze do tej pory. Nie ma co sie napalac i macie racje ze za dobre auto trzeba zaplacic wiecej.
vwir pisze:Seaty są dość biednie wyposażone i te wnętrze trochę plastikowe ( nie to co w np audi)
Przeciez wnętrze w tolku jest identyczne jak w audi A3 z tych samych roczników...
A 3 to inna klasa klasa czyli u seata ibizy gdzie już totalnie śmieszne jest wnętrze ;P porównaj do A4 ;]
eko_zgonuś pisze:a ja Ci radze jeszcze przemyśleć. Zależy oczywiście od tras jakie będziesz pokonywał. ja swoim 1.8 125 dojeżdżam codziennie do pracy w korkach i spalanie z kompa poniżej 13 mi nie schodzi, a często jest i ok 19 zwłaszcza w piątki Jak jadę w trasę to komp pokazuje 8 - 9 jak się nie pilnuję. Dziadkowo raz pokazał mi 6.2 ale to był wyczyn. Mam LPg więc to spalanie będzie wyższe średnio o 1-2 l. Jak patrze na statystyki spalania 1,6 kolegów pokazane w podpisach to stwierdzam, że 1.6 jest przyjemniejszy dla portfela.
Jeśli nie jeździsz w korkach to 1,8 jak najbardziej polecam, zresztą polecałem w odpowiedzi na Twojego pierwszego posta. LPG to nie zło wręcz przeciwnie tylko jak masz dobry zakład, bo jak promocja z allegro to lepiej jeździć na Pb.
vwir pisze:A 3 to inna klasa klasa czyli u seata ibizy gdzie już totalnie śmieszne jest wnętrze ;P porównaj do A4 ;]
Kolego, doczytaj najpierw, co kupujesz Toledo to odpowiednik A3, klasa kompaktowa. Tyle tylko, że wersja sedan, wiec bardziej jak bora. Leon to odpowiednik A3/Golfa. Dokładnie to samo zawieszenie, to samo wnętrze, taki sam rozstaw kół, osi, itp.
Dopiero exeo to odpowiednik A4.
Kitaj pisze:danieldeni20, jak już chcesz się pochwalić wiedzą to ci powiem że toledo to nie jest ten sam segment... Toledo to to samo co Leon a Leon to A3 przecież a sam napisałeś że A3 to całkiem inna klasa
tak czytam czytam te twoje posty i nasuwa mi się jedna odpowiedź kup mniejszy silnik będzie cię stać na części, tym bardziej że jeździłeś polonezem a seata za 100zł nie naprawisz