Witam, tak sobie siedze i ciekaw jestem czym sie zajmują użytkownicy naszych tolków:D Wiadomo,ze jak jestescie gangsterami to nei piszcie
ja osobiscie przebywam w holandii ale nie widzi mi sie to na dłuzszą mete, chciałbym jakąś robote w polsce ale zarabiając 2 tys zł mając zone to nie wyobrazam sobie zeby mi starczyło na dbanie o tolka
Od roku czasu kierowca, operator koparko-ładowarki oraz pracownik fizyczny w firmie zakładającej przyłącza gazu do budynków, oraz osiedli. Coś czuję, że dłużej tam nie wytrzymam, a niedługo (na wiosnę) zakładam swój biznes z małą pomocą starszych
O widzę kolega prawie po fachu. Tyle że ja ładuję towar Biedronek na auta w rejonie południowym
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Od 5 lat zajmuje się sprzedażą oraz regeneracją części do wózków widłowych oraz czasem do innych dziwnych maszyn budowlanych wcześniej sprzedawca części zamiennych oraz olei samochodowych Zawód wyuczony Technik Mechanik Samochodów Osobowych (szumna nazwa)
“Z jaką maksymalną prędkością można przejechać ten zakręt? Z każdą…” (Sobiesław Zasada)
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb