cash, jest ATE ale nie pytałeś o nie tylko ogólnie więc sprawdzam to co jest w najlepszej cenie i w miarę szybko. Przepływki raczej tyle samo gdzie wszędzie.
marek_igor pisze:cash, jest ATE ale nie pytałeś o nie tylko ogólnie więc sprawdzam to co jest w najlepszej cenie i w miarę szybko. Przepływki raczej tyle samo gdzie wszędzie.
Witam potrzebuję poduszek gumowych do stabilizatora 23 mm z garbem : 1J0411314T -2szt, najlepiej firmy Febi. Może być też cały zestaw z obejmami i śrubami. Proszę o podanie cen.
Ps. Ceny w Intercars poprostu mnie z butów wyrywają dlatego pytam tutaj.
marek_igor, Sprawdziłem to jeszcze raz, niestety tylko na stronie intercarsu ponieważ do ETKI dostępu nie mam. Wychodzi na to, że do stabilizatora o średnicy 23 mm (a taki na 100% mam, mierzyłem z 10 razy ) są stosowane te gumy o średnicy wew. 21 mm . Nigdzie nie znalazłem, żeby ktoś podawał średnicę wewnętrzną 23 mm.
Najwyżej będą dodatkowe trudności z wkręceniem śruby.
Tak więc proszę o podanie cen dla gum 21 mm.
tulejka febi
23/21 mm 13 zł
18/21 mm 6 zł szt
18/21 z blacha i śruba 40 zl
sama blacha febi 22 zł
[ Dodano: 2012-10-03, 21:35 ] Katalog podaje: tuleja 21/23mm, nie wiem już ocb
ALE: Kaspoll zamawiał tuleje do ASV, chciał 23mm i były za duże i potem mu wymieniałem na 21mm.
Stabilizator trzeba mierzyć jak najbliżej gumy, bo w innych miejscach będzie inna grubość.
Jeśli stabilzator jest 21 to guma też 21 - nie większa ani nie mniejsza
Jeśli stabilzator jest 21 to guma też 21 - nie większa ani nie mniejsza
Właśnie nie. Kupowałem w ASO i mi mówili, że do stabilizatora 21 gumy mają średnicę 19mm. Różnie je producenci opisują, ale fizycznie gdy je zmierzysz to mają właśnie 19 i wchodzą ciasno (tak ma być).