W okolicach Katowic tylko Aligator jest warty uwagi czy ktoś może polecić jeszcze jakaś firme zajmującą się takimi rzeczami. Słyszałem, że w Piekarach Śląskich też gdzieś robią takie rzeczy? Ktoś może wie?
A drugie pytanie przy okazji to czy ktoś z okolic planuje teraz lub na wiosnę chipa to może by się nas więcej znalazło i byłoby coś taniej? Nie śpieszy mi się i spokojnie mogę poczekać do wiosny ale już wstępnie pytam, żeby ogarnąć temat i się wstępnie zorientować
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
kuzio pisze:W okolicach Katowic tylko Aligator jest warty uwagi czy ktoś może polecić jeszcze jakaś firme zajmującą się takimi rzeczami. Słyszałem, że w Piekarach Śląskich też gdzieś robią takie rzeczy? Ktoś może wie? A drugie pytanie przy okazji to czy ktoś z okolic planuje teraz lub na wiosnę chipa to może by się nas więcej znalazło i byłoby coś taniej? Nie śpieszy mi się i spokojnie mogę poczekać do wiosny ale już wstępnie pytam, żeby ogarnąć temat i się wstępnie zorientować
Ja bede chciał zrobić program czy virusa czy czipa nie wiem czy to to samo czy cos innego w kazdym razie bede chciał robic w katowicach bo juz rozmawialem wstepnie na ten temat, tylko nie wiem czy w grudniu jak przyjade na swieta z holandii zdarze zmienic wtryski i zrobic program, wiec jesli nei w grudniu to na wiosne w okolicach marca/kwietnia.
Albo jedź do Wrocławia do ECU zapiszesz się na grupówkę i zapłacisz 700 plus ze 200 na paliwo, przynajmniej mnie to wyszło. Nie wiem jak tam teraz jest a na grupówkę zapisywałem się przez Leon Club
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
To widzę za dużo chętnych nie ma, poczekam do wiosny może się ktoś jeszcze odezwie i wtedy zdecyduje gdzie się będzie najlepiej opłacało, a jak nie to sam ruszę
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
No ja robię napewno Kwestia tego tylko czy w grudniu mi styknie czasu bo o pieniadze na szczescie sie nie musze martwic. A moglbys mi zalatwic ten kraków za 650 ? Oni dobrze sie tym zajmuja ? Bo w kato niby jest diagnostyka silnika przed ,hamownia przed i po.
V-tech Kraków po znajomości. Ja mam i jest git. Jedni chwalą drudzy nie - ale tak jest ze wszystkim, czy to z autami czy z butami czy z papierem do dupy.
Jeśłi w ciągu tygodnia będą jakieś zastrzeżenia, możesz wrócić do swojego seryjnego programu, płacąc tylko za hamownię.
Oczywiście przy całej operacji możesz być i patrzyć im na ręce. U mnie zajęło to 1.5 godziny, bo robili 2 poprawki.