Wydaje mi się, że to jakaś drobnostka tylko... wkurza Zastanawiam się czy to tłucze się tak ta uszczelka co jest przyczepiona u dołu drzwi. U mnie jest coś tak luźna, ale jutro sprobuje ją czymś przykleić lub przymocować.
panowie dziwne pytanie dla ludzi z tolkami 1.6 otóż stojąc przodem do auta po prawej macie poduche silnika czy jak zlapiecie 2 rekoma silnik i bedziecie nim bujać czy sie ta poducha rusza chodzi przód tył czy stoi twardo w miejscu ? bo wydaje mi sie ze u mnie jest urwana na dodatek szarpie przez to przy zmianie biegów. U mnie rusza sie cała przód tył i chyba tak nie powinno byc
Przymocowałem tą uszczelkę i... nie pomogło Rozebrałem po raz kolejny boczek drzwi, poprawiłem kabelki itp... i dalej kołacze. Szczerze mówiąc to nie mam już pomysłów co to może być i... albo będę musiał nauczyć się z tym żyć albo... zacząć podczas jazdy słuchać muzyki na cały regulator
SIemka to znowu ja dzisiaj wyciaglem ta poduche silnika i sie okazalo ze jest sparciala i porozrywana ;/ a wiec wymiana i juz zamowilem ceny od 75 zł do 140 zamowilem srednia za 122 zł zobaczymy co to bedzie i czy coś da.
[ Dodano: 2012-08-24, 19:40 ] poducha wymieniona i jest super poducha febi 122 zł wymiana ok 30 min.