Gdzie powinien być fabrycznie umieszczony trójkąt ostrzegawczy i gaśnica w 1M? Mam torbę na rzepy i tam trochę gratów ale trójkąt się nie mieści. Jakie macie patenty?
Ostatnio zmieniony 11 sie 2012, 10:33 przez spec, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój trójkąt jest w apteczce, saszetka ma z tyłu rzep i jest przymocowana w bagażniku - http://img267.imageshack.us/img267/2122/ki9d.jpg Co do gaśnicy to sam jestem ciekaw co koledzy napiszą, ja myślałem nad kupnem specjalnej kieszeni na nią z rzepami aby przykleić ją do tapicerki w bagażniku.
U mnie gdzieś w opisie auta jest fota gdzie przymocowałem gaśnicę zaraz poszukam, pod gaśnicą mam apteczkę as trójkąt z racji swoich gabarytów jest między plastikowym pojemnikiem a ścianką bagażnika tam się zmieścił
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
mam podobnie jak Roxon40, trójkąt między blachą a styropianową wkładką pod tapicerką bagażnika i gaśnica też podobnie tylko, że ja mam "na leżąco" na nadkolu.
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Sony, mam styropianowy wkład. Faktycznie między zderzakiem a tym styropianem jest miejsce ale mój trójkąt jest za duży i się nie mieści. A jak wygląda oryginalny trójkąt z Toledo?