dude88pl, Jak odpinałeś przepustnicę a potem nie przekręcałeś zapłonu to nie musisz robić adaptacji Orientuje się ktoś czy w przepustnicy od silnika 1.8 20V AGN jest wymienny jej potencjometr i ewentualnie jak to zrobić?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2012, 18:42 przez jonson22, łącznie zmieniany 1 raz.
Siemka panie i panowie to 1 moj post i odrazu pytanie o przepustniece, otóż ostatnio zauwazylem w tolku mojej panny ktorego niedawno kupilismy ze przepustnica jest strasznie brudna i tutaj pytanie czy to ma wplyw na spalanie i obroty bo po odpaleniu auta trzymaja sie na poziomie 1100 a na cieplym ok 700 ? czy tak ma byc ? obroty nie faluja auto nie gasnie tylko to spalanie mnie martwi w miescie ponad 10l.
Panowie, jest sens brać taką nową przepustnice http://moto.allegro.pl/przepustnica-06a ... 27236.html czy szukać używki? bo jakieś 3 miesiące temu kupiłem używke i sie zje...a. Ta nowa to nie oryginał ale jest przynajmniej gwarancja na rok. Heh a poza tym oryginal nowy kosztuje jakies 1700 zl
wojtekm, a jakie masz objawy walniętej przepustnicy bo ja kupilem tolka z walniętym czujnikiem położenia przepustnicy i nie wiem czy kupowac nową czy nie. bardzo nie widze żadnych problemów z tym no chyba, ze troche mułowaty jest.[/b]