mam od niedawna Seata Toledo silnik 1.6 Gaz+ benzyna i mam w zderzaku halogeny ale są niepodłączone stary właściciel coś tam próbował ale mu nie wyszło a ja chce mieć sprawne autko ale musze kupić też przełącznik do tych świateł ale nie wiem gdzie można go dostać a szukałem już długo
winy1910, a teraz jeszcze powiedz jaki rocznik tego toledo bo np w 1M włącznik halogenów jest w tym samym właczniku co swiatła tylko trzeba go wyciagnąć do siebie i zapalaja sie halogeny. Co do 1L sie nie wypowiadam bo nie wiem jak jest.
jest tam taka mała żarówka 1,5 Wata w środkowym pokretle pod taka czerwona osłonką
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
toledziak95 pisze:CYRULIK chyba biała ta osłona Znaczy biały plastik ;]
biały to ten światłowodzik czy jak mu tam ale jest jeszcze taka osłonka co kolor daje
Pablo_0043 pisze:i co tam jest tylko 1 zaroweczka na 3 pokretla??
tylko jedna
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".