kalafek pisze:jeseli wnetrze A4 jest z z poprzedniej epoki to ja ine wiem... jakos dziwnym trafem zarowno materialy jak i spasowanie sa duzo lepsze niz w 1M... dziwnym trafem jakos od 14 lat audi nie zmienilo ogolnej koncepcji tego wnetrza, zmieniaja tylko drobiazgi i odswiezaja materialy... a w Tolku?? dobra deske z 1M zamienili na morze tandetnego plastiku w modelu 1P...
seat=auto dla ludu, audi=klasa premium ot subtelna różnica...
nie zmienia to faktu ze Tolek to calkiem wdzieczne i tanie w utrzymaniu auto... za 4 kółka na atrapie trzeba jednak slono placic...
peace
Wyżej napisana cała prawda.
Audi lepiej wykonane w środku. Wygląd zewnętrzny jak kto lubi. Gust jest jak dupa każdy ma inną Ja powiem szczerze że swojego Tolka sprowadzałem z Belgii ale tak naprawdę jechałem po A4/A3. Trafił się w dobrej cenie więc wziąłem Tolka. Jeżdżę ponad 2 lata nic się nie dzieje więc dlatego trzymam. Gdybym miał wybierać dalej jestem za audi. Wielowachacze fakt że dużo ludzi narzeka. Dużo ludzi też narzeka na dwumase a jak narazie (odpukać w niemalowane ) nikt z moich znajomych ani ja nie miałem potrzeby wymieniać.