Witam, jestem świeżo po chipie , coś słabo mi to wyszło bo tylko 130 KM ze 110.Moment za to 320. Przed zmianą mapy nic nie dymił, po regeneracji turbiny i tuningu i zaczął kopcić (nawet przy przyspieszaniu), w czym może być problem i jak go rozwiązać ? Pozdrowinka
robił mi gość z Mińska Mazowieckiego , na allegro się ogłasza. Rano jak zapalałem to nawet bączka nie puścił, tylko przy gwałtownym przyspieszeniu kopci, a wcześniej nie kopcił.
czarneckil pisze:robił mi gość z Mińska Mazowieckiego , na allegro się ogłasza. Rano jak zapalałem to nawet bączka nie puścił, tylko przy gwałtownym przyspieszeniu kopci, a wcześniej nie kopcił.
Sprawa u mniez kopceniem zamknięta, była ustawiona zła mieszanka i dlatego strasznie kopcił od dołu. Gość który wcześniej robił mi tunning spierdzielił sprawę, ale teraz już jest wszystko ok, co prawda 500 zeta dodatkowo musiałem zaiwestować, ale z rurki nawet bączek nie wychodzi
co to za tuner który za swoja spierdoloną robote za przeproszeniem kasuje dodatkowy hajs. napisz głośno kto to jest żeby przypadkiem ktoś sie na niego nie zdecydował.
Ja już wiem kto to i po tamtych osobach się można było tego spodziewać. Całe szczęście że doczytałem się w Twoim wątku informacji o tamtych kolesiach, bo przygoda z nimi mogłaby się dla CIebie i Twojego auta źle skończyć. czarneckil - Witek Ci temat ogarnął?