Właśnie mam pytanie: jak działa domykanie w toledo? idą WSZYSTKIE RAZEM czy najpierw jedna, potem druga itd? Jeżeli po kolei to która pierwsza?
Bo na tej działającej szybie u mnie nie odbija przekaźnik kiedy ją otwieram albo zamykam, w sensie, że próbuje dalej kręcić silniczkiem zamiast się zatrzymać.
Więc jak działa domykanie? Idą razem czy osobno? Jak osobno, to która pierwsza?
[ Dodano: 2012-05-05, 20:38 ]
PS: Wyczyściłem dzisiaj: wszystkie wtyczki we wszystkich parach drzwi (pod boczkami), w słupkach koło pasów kierowcy i pasażera, w nogach kierowcy i pasażera, oraz wtyczki do modułu. Samego modułu nie rozbierałem, nie wiem jak
i te czyszczenie nie pomogło. A zabrudzone wtyczki były tylko te od działającej szyby. Przekaźnik na tej szybie nadal nie odcina prądu po maksymalnym zamknięciu lub opuszczeniu.
Aha i małe pytanko jeszcze. Czy moduł komfortu zasila żarówkę między słonecznikami? (tą od podświetlenia wnętrza z przodu) Ponieważ ta żaróweczka po wciśnięciu opcji gaśnięcia podczas zamykania drzwi mi się żarzy zamiast gasnąć. I jest brak oświetlenia w środku bagażnika. Czy tym także steruje komfort?