wpadłem na allegro na dwa interesujące komplety używek. Jedne mają 5 mm bieżnika, ale są nowsze. Drugie mają prawie 8 mm, ale są z dwóch różnych roczników (jedna 2008, druga 2002). Które opony wybrać? Te drugie są bardzo interesujące, bo mają jeszcze bardzo dużo bieżnika.
DzieX, na nowe mnie aktualnie nie stac, i nie chce teraz kupowac nowych, bo kwestia jest tego typu, ze rozwalila mi sie jedna na dziurze, i chce kupic tylko pare zeby dojezdzic do konca sezonu, bo od przyszlego i tak musze kupowac caly nowy komplet
pushq, no i bardzo dobra decyzja. Przynajmniej te opony są z połowy 2008 roku, więc mają mniej niż 5 lat. Sam jeżdżę na takich samych kapciach i muszę przyznać, że kleją się do drogi bardzo dobrze
Ja sobie kupiłem na przód Continentale PremiumContact 2. Zobaczymy, jak się będą toczyć. Są jakby nieco głośniejsze, niż poprzednie Dunlopy SP Sport 01. Hamuje na nich fajnie. Na mokrym jeszcze nie jeździłem.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Testował ktoś może TE oponki bo opinie w necie całkiem niezłe. I na mój budżet zbytnio mocno nie wpłyną. Mam zimówki Baruma i całkiem ładnie pracują nie narzekam na nie. Proszę o ocenę.
Bartosz_n, całkiem dobre te oponki, szału nie ma ale plastikowa chińszczyzna to też nie jest, także jak chcesz oponki do jazdy codziennej to jak najbardziej, ale jeżeli lubisz trochę ostrzej pojeździć to chyba poszukałbym czegoś lepszego
jakub_bb, pushq, dzięki za szybkie odpowiedzi. czyli oponki całkiem całkiem. A co do tych lepszych to co byście polecili tylko tak żeby cena była dobra dla bezrobotnego.?