Maestro_86 pisze:Tak się zastanawiam na gładzeniem tyłu + progi... Zderzaka przedniego od TS nie chce bo mi sie nie podoba, a od Cupry strasznie ciężko dostać ori. A jak już jest to krzyczą kwoty rzędu 1500zł. Myśle założyć progi i wygładzic tył a do przedniego ori założyć dokładke jakąś. Może MS design?? Ale chyba wtedy przedni zderzak nie będzie pasował do reszty Co Wy na to?
Na pewno wyjdzie lipa i nie będzie to ze sobą grało, tak że na taki zabieg szkoda zachodu. Jak robić to po całości
zawsze możesz zaszpachlować przód na gładko zamiast tych czarnych plastików, miał tak ktoś z LCT zrobione i fajnie to na srebrnym wyglądało jak dla mnie pod tymi bananami sa śruby trzymające zderzak, ale jakoś to obszedł,a jak znajde to CI podeslę zdjęcie.
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
można imitacje czujników parkowania włożyć albo zaślepki ze zderzaka z FR ale to gorzej zrobić , a czujniki dla niepoznaki można założyć bez problemu i w kazdej chwili wyciagasz kiedy chcesz,
spec a gość ma na bank przykręcone wkręty w kratki od spodu bo juz widziałem jak to montują w taki sposób
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
Wygładzony spoko ale i tak będzie chyba zbyt delikatny w porównaniu do reszty, także raczej odpuszcze prysne tylko wszystko w kolor i tak zostawie.
Dzięki za opinie