Kupujemy.... Passata

Awatar użytkownika
marek_igor
Forumowicz
Auto: Alfa 166
Model: 2.4 jtd

Kupujemy.... Passata

Post autor: marek_igor »

te felgi i dodatki to są taką przynętą i mają przyciągać, a długo się ktoś nie chce go chwycić... No i ten przebieg jest bardzo zastanawiający, nie sądzisz ? Coś mu jest, bo cena też jest niska.
A na moje oko, bo nie chce mi się czytać całego opisu, bo jest tego trochę a i tak nie zrozumiem wszystkiego, ale uważam że poszedł na krawężnik z niemałą prędkością i dostał strzała od dołu- na to wskazują uszkodzenia i poduchy miały prawo wtedy wystrzelić. Ale Trafiony-zatopiony ;) że z USA to nie był w całości ;)
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2012, 20:58 przez marek_igor, łącznie zmieniany 2 razy.
b
blazej25

Kupujemy.... Passata

Post autor: blazej25 »

Bardzo mnie nurtuje zagadka tego przebiegu... no być może ktoś go sobie odpicował a tu nagle automat sie sypnął no i co tu dużo myśleć trzeba się skarbonki pozbyć ( podczas oględzin auta znalazłem wizytówkę do jakiś majstrów od automatów). Taka jest moja teoria na ten temat. Byłem umówiony na dalszą diagnostykę ale chyba po tym wszystkim to już podziękuję.
Awatar użytkownika
marek_igor
Forumowicz

Kupujemy.... Passata

Repair Cost $13,648 USD ;)
b
blazej25

Kupujemy.... Passata

No to też jest ciekawe znalezisko :D
Awatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9

Kupujemy.... Passata

Post autor: Danielek. »

Wyślij gościowi zdjęcia znalezione przed retuszem,ciekawe jaka będzie jego reakcja ;-)
Awatar użytkownika
marek_igor
Forumowicz

Kupujemy.... Passata

Danielek. pisze:Wyślij gościowi zdjęcia znalezione przed retuszem,ciekawe jaka będzie jego reakcja ;-)

Zapewnie podobna jak ta tutaj:
http://bez-wypadkowe.net/showthread.php ... #post36162
b
blazej25

Kupujemy.... Passata

No ale nie omieszkam sprawdzić reakcji, ciekawe czy coś odpowie.
Awatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9

Kupujemy.... Passata

Post autor: Danielek. »

Takie przekręty powinny być karane,nie tylko udowodnienie że auto było wypadkowe ale cofanie licznika i zatajanie faktycznego stanu mechanicznego ale polskie prawo ustalali złodzieje to jak co cokolwiek może być tutaj sprawiedliwego skoro złodziej złodzieja złodziejem pogania eh szkoda słów.
Możesz temu cFaniaczkowi powiedzieć że te zdjęcia będą rozesłane po całym internecie niech się nie czuję bezkarny :mrgreen:
b
blazej25

Kupujemy.... Passata

Sprzedawca kulturalnie odpowiedział:

"Ja nawet historii pojazdu nie sprawdzalem...
Kupilem auto do lekkich poprawek (błotnik do malowania). Przebieg jest 100% autentyczny.
Ceny na umowach to jedna sprawa i uszkodzenia też się wpisuje różne, żeby akcyzy nie płacić (bo tu jest 18,6%).
Zdjęcia z napraw ? a ty masz ? Fakturę od lakiernika... wiesz co dajmy sobie spokój, narka"

Jestem w stanie uwierzyć w to co mówi bo osobiście sprawdzałem stan pojazdu i nie miałem zastrzeżeń, auto szło jak burza ;D
Ale jak dla mnie troszkę za bardzo środek zniszczony (fotele) przez co spada ogólne wrażenie jakie to autko robi. A jeżeli chodzi o przebieg to pewnie więcej stał niż jeździł ale to dla autka również nie zdrowe.
s
szklasz
Forumowicz

passat 4MOTION

Post autor: szklasz »

Proszę o ocenę paska z poniższego linku. Z góry dziękuje
passat 1,9TDI 4MONTION
passat
ODPOWIEDZ