bartek, jest napisane w pierwszym poście.
Ja tych paczek, części ani pieniędzy nie widzę. Ktoś pisze do mnie o części, przesyłam kumplowi, on mi odpisuje wycenę, ja przekazuję klubowiczom. Jeśli ktoś się decyduje, podsyłam mu adres wysyłki i wysyła za pobraniem. Paczka płatna przy odbiorze. Z kumplem widzę się raz na 3 miesiące albo rzadziej, jak zamawiam coś dla siebie i jadę odebrać osobiście poza Kraków.
A jak ktoś nie chce zamawiać przeze mnie, to po to podałem kontakt bezpośrednio do niego.
Kto kupił, chyba jest zadowolony, kto nie, nikogo nie zmuszam, tymbardziej że ja nic z tego nie mam.
Jak kosztują klocki TRW 70 zł albo pasek w cenie 35zł, to raczej nie zarabia na tym producent, dystrybutor, dostawca, sprzedający i jeszcze na końcu ja.... no bez przesady.
bartekmk pisze:marek_igor, czyli komplet tarcz i klocków ate wychodzi 379zl? do asv sa pewnie takie same jak do ahf. jakbys mi mogl sprawdzic komplet tarcz i klockow na przod i tyl do asv jaka bylaby laczna kwota. z gory dzieki.
bartekmk, to są tarcze 280mm, klocki bez czujnika zużycia. Takie same mam w moim AHF, ale akurat te które tym razem biorę są dla mojego kuzyna - on ma ALH. W ASV też najczęściej są tarcze 280mm, ale klocki często są z czujnikiem zużycia - sam musisz sprawdzić co masz.
marek_igor, OK, OK, wychodzi na to, że dobry z Ciebie chłopak (mało takich) co nic nie chcą jak im się dupę zawraca.
Bardzo ładnie jest pomagać innym i nie chcieć nic za to ----- SZACUN
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50 www.rbauto.eu
Zapraszamy