Witam. Protest przeciwko rosnącym cenom paliw. Szukam chętnych do zablokowania stacji orlen w Olsztynku w sobotę 28.01 o godzinie 12:00 poprzez tankowanie za możliwie najmniejszą kwotę a potem przejazd trasą E7 do Ostródy i z powrotem z możliwie najniższą prędkością.Przyłączmy się do kierowców z innych miast,im nas więcej tym lepiej.Przekaż tą informację znajomym. Może są chętni jacyś klubowicze wesprzeć akcję przy okazji jest możliwość spotkać się z innymi klubowiczami. Taki spot przy okazji. Mnie mało kto zna byłem w zasadzie na jednym spocie w Olsztynie z racji wykonywanego zawodu nie mam okazji bywać na spotach i zlotach ale jestem szczęśliwym posiadaczem tolka ABF 150 km więc ceny paliw biją po kieszenie:) Pomożecie? Na chwilę obecną protest bedzie w sobotę w ponad 40 miastach w Polsce.
A ja w piątek zrobiłem sobie małe spotkanie z Bartkiem i Rafałem w warsztacie RB Auto w Olsztynie. Byłem w Olsztynie przy okazji więc nie mogłem odpuścić sobie takiej okazji. Obejrzeliśmy warsztat i Bartkowego czarnucha.
Fajnie było, dzięki chłopaki za spotkanie. Miło było odwiedzić starą warmińską ekipę.