Nie wiem czy to komuś pomoze ale u mnie w tolku z roku 2000r włączyłem domykanie poprzez kabel pro kan, nie trzeba bylo nic kombinować, nie trzeba zmieniać adaptacji ani nic, włączamy pro kana i mamy opcję w module włącz/wyłącz domykanie szyb. Wystarczy wejsc wybrac numer modułu i kliknąć dalej zatwierdz i gotowe. Dziala jak powinno. A mowili ze w toledo 2000 trzeba kombinować przez bios czy cos tam...
"Tylko ciężko pracując, można mieć to co się chce"
adrian2901 pisze:Nie wiem czy to komuś pomoze ale u mnie w tolku z roku 2000r włączyłem domykanie poprzez kabel pro kan, nie trzeba bylo nic kombinować, nie trzeba zmieniać adaptacji ani nic, włączamy pro kana i mamy opcję w module włącz/wyłącz domykanie szyb. Wystarczy wejsc wybrac numer modułu i kliknąć dalej zatwierdz i gotowe. Dziala jak powinno. A mowili ze w toledo 2000 trzeba kombinować przez bios czy cos tam...
Jeszcze dodaj jaki masz moduł komfortu? Bo to jest najważniejsze że ci się tym sposobem udało.
adrian2901 pisze:Nie wiem czy to komuś pomoze ale u mnie w tolku z roku 2000r włączyłem domykanie poprzez kabel pro kan, nie trzeba bylo nic kombinować, nie trzeba zmieniać adaptacji ani nic, włączamy pro kana i mamy opcję w module włącz/wyłącz domykanie szyb. Wystarczy wejsc wybrac numer modułu i kliknąć dalej zatwierdz i gotowe. Dziala jak powinno. A mowili ze w toledo 2000 trzeba kombinować przez bios czy cos tam...
No niestety kabel + oprogramowanie to koszt ok 1000zl, ale bardzo dobry i szybki. Udało nam sie ustawić domykanie również w cordobie 99r. A ja niestety nie wiem jaki mam modol komfortu bo nie zwróciłem uwagi...
"Tylko ciężko pracując, można mieć to co się chce"