dzięki za wsparcie , ostatnio przejechałem się 300km , sprzedający oznajmił ze lekkie pęcheżyki to to przebolałem bym sobie dał rade , zajechałem na miejsce a auto po gradobiciu, wgnioty jak od kasztanów, mówię kolesiowi że mógł powiedzieć bo szkoda mego czasu i pieniędzy , na to on że zapomniał w rozmowie tel dodać takiego małego szczegółu
niestety nie udało się obejrzeć auta, winna aura, cały dzień deszcz ze śniegiem padał także nie pomogłem... ale zapytam w temacie w regionie czy ktoś może widział auto
no dzieki ale temat względny sprzedający oświadczył , sprzęgło takie sobie wysoko bierze , czyli pewnie do wymiany, środek po przecierany zniszczony, na gazie lekkie falowanie obrotów, amorki takie sobie drzwi i zderzak malowane ale to szczegół, dobrze że sprzedający w miarę szczery czyba odpuszczę to auto. poszukam dalej.
Witam! na początek link do aukcji:
http://otomoto.pl/seat-toledo-C23819960.html i pytania: na początek może jest to auto z klubu? Byłoby łatwiej, natomiast jeśli nie może ktoś zna tego seata, i czy warty jest żeby się nad nim zastanowić. Będę na weekend majowy niedaleko Gdańska to się przejadę obejrzeć, ale może do tego czasu jakieś opinie się pojawią na jego temat?
Ciekaw jestem czemu tylko przedni zderzak jest z wersji Top Sport i czemu są lampy zmienione. Szkoda, że zdjęć silnika nie ma, bo to mogłoby co nieco powiedzieć.
Jednak sztuka warta zainteresowania, także jak będziesz w pobliżu to obejrzeć możesz
Zygmin, nadkoli z przodu nie ma zderzak i lampy z przodu zmieniane. Pewnie stłuczka ale jaka to na realu powinno wyjść.
P.S. A co swojego TDI sprzedajesz?
Fakt, braku nadkoli nie zauważyłem a zderzak przedni z top sporta, może dlatego że top sport to był silnik 2,3 z 170 km a tutaj 150.. Szwagier mi sugerował żeby uważać na auta w których jest stosunkowo świeżo założony gaz.. No ale jak już pisałem skoro będę w okolicy pofatyguje się zobaczyć co to to jest. Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś sugestie to słucham. TDI planuję sprzedać.
To że zderzak i lampy zmienione nie oznacza że stłuczka bardziej obstawiam że ktoś chciał sobie upiększyć auto choć stłuczka podstawą tuningu więc można się przyjrzeć.
Brak nadkoli albo nie założył albo od za szerokich opon wytarły się i nie zakładał ten sam problem mamy u kuzynka w aucie tyle że ze zderzakiem z Cupry.
Jak masz blisko to warto rzucić okiem na niego.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
damianxxx, ten pierwszy był oglądany przez pewną osobę z innego forum i pisał że mocno dymi na biało i czuć olej. Dochodzą jeszcze opłaty a poza tym jest na innej aukcji za mniejszą kwotę http://otomoto.pl/seat-toledo-klimatron ... 93686.html Drugi egzemplarz już trochę wisi na aukcji. Już go ktoś w tym wątku podawał.