Czasami też pomaga przeczyszczenie/przedmuchanie go sprężonym powietrzem.... Jednak nie daje to długiego efektu bo działa może przez 2 miesiące. I nie mogę namówić starego żeby kupił nowy tylko ciągle ten bedzie przedmuchiwał i smarował do usranej śmierci Wiecej wyda na prąd do sprężarki i WD-40 niż warty ten włącznik...
U mnie na przykład światła stopu działały normalnie, w vagu pojawiał się błąd z osprzętem/brak osprzętu świateł stopu, wymieniłem czujnik pod hamulcem i kontrolka od razu znikła nawet błędu nie kasowałem.
Może ci się wydawało że działy normalnie. Mi jak drugi czujnik padł to kontrolka też migała i światła stopu co jakiś czas świeciły normalnie a czasem nie
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Panowie potrzebuje pomocy...
Posiadam Toledo II 2000r. 1.9tdi, 110km.
Problem mój zaczął się od zepsutego licznika prędkości wskazówka latała od góry do dołu. Po kilku dniach sama sie naprawiła. Po podłączeniu komputera okazało się że jest problem z "czujnikiem predkosci obrotowej". Nagle po odłączeniu komputera zapaliła sie kontrolka od świec żarowych i miga non stop. Świece zostały sprawdzone wszystkie są ok. A kontrolka nadal miga. Co radzicie Panowie w tym temacie...