1. Kaspoll
2. marek_igor (na 99%),
ale niestety chyba tylko na chwilkę zagoszczę, bo coś mi wypadło
ale, że to pierwszy raz, to zależy mi, żeby chociaż się pokazać i poznać
marek_igor pisze:1. Kaspoll 2. marek_igor (na 99%), ale niestety chyba tylko na chwilkę zagoszczę, bo coś mi wypadło ale, że to pierwszy raz, to zależy mi, żeby chociaż się pokazać i poznać
PANOWIE po wstępnych rozmowach z REMIQ-iem doszliśmy do wniosku abyśmy dotarli na miejsce jeszcze zanim się z ciemni czyli gdzieś godzina 15 , 15:30
A wiec proponuje jako miejsce spotkania standardowo wybrać BONARKA CITY CENTER parking u samej góry jako miejsce zbiórki
Godzina zbiórki proponuję 12:00 i tak maks 12:30 aby już wytaczać się z Krakowa. Po ostatnim doświadczeniu wiem że byliśmy na styk więc wziąłem jedno godzinna poprawkę na trudności DROGOWE
ale 3 godziny do katowic jechać to chyba jakąś drezyną ja proponuje się zjechać gdzieś o 13:20.... zjemy niedzielny obiad i pojedziemy.... co wy na to?
mi jest obojętne, mieszkam koło bonarki, więc podjadę jeszcze na zimnym silniku ale fakt, droga jest dobra i nie pojedzie się dużo dłużej niż autostradą. Ale tak jak już pisałem, niestety w Katowicach, będę mógł zostać tylko chwilkę
Noto ok. ja będe gdzieś tak koło 13 chwile po na górnym parkingu. W sumie racja. Można by było zjeść obiad. Ok panowie. To tak jak mówi Dominik po 13 się widzimy ale tak by o tej 13:30 wyjechać z tam tond