witaj, temat zapewne zaraz wyladuje w koszu, bo juz jest taki na temat tarcz i klocków, ale póki jeszcze da się odpowiedzieć:
koleś trochę ubarwnia z tym Brembo, bo tak naprawdę są to cześci magneti marelli czyli włoskiej firmy, która ma swoją fabrykę m.in w Polsce w Sosnowcu.
Ja szczerze tej firmy bym tarcz i klocków nie kupił, choć teoretycznie powinny być lepsze od NO NAME czy chińszczyzny.
Ale cena 2stówki z hakiem za komplet tarcz i klocków DO PRZODU jest dość niska i pewnie nie można zbyt wiele wymagać.
Druga sprawa to to, że Toledo miały na przodzie 2 rodzaje tarcz. Były 256mm lub 280 mm, także jeśli nie jesteś pewien które masz, pozostaje jedynie zmierzenie tarczy.
Swoją drogą niektórzy forumowicze zamawiali u mnie tarcze i klocki (mam dojscia u znajomego)
i za klocki TRW na przód płacili ok 95zł a tarcze ok 95zł/szt czyli za pełen komplet firmy TRW wychodzi niecałe 300zł
a w sklepie zapewne dużo więcej
tutaj masz linka do tematu:
viewtopic.php?t=5569
oczywiście to Twoje hamulce i do niczego nie namawiam tylko sugeruję, że ja bym może to Magneti kupił ale do Fiata Uno