a na allegro był gość co mam top sporta na części miał silnik i po zdj znalazłem progi ze mam podpytałem pogledziłem i 220 z przesyłka nawet 2 tyg mi je trzymał i wysłał teraz szukam zderzaka i w całosci zmontuje pakiet top sport
jak wszystko zrobie to pokaze zastepce dawnej 1.8 16v:P:P bo tu jeszcze sie chyba niepochwaliłem
Witam! Mam zamiar w najbliższej przyszłosci zrobić kompletny body kit. Czy zna ktoś jakaś firme ktora sprzedaje takie rzeczy. Jakas strona internetowa zeby mozna bylo obejrzec i zamowic?
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 11:40 przez tomas1911, łącznie zmieniany 1 raz.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Kurcze powiem szczerze że jeszcze nie wiem jak chce to zrobić. Bardzo podoba mi się jak jest zrobiony np Toledo ktore jest na samej górze każdej strony kolo loga forum.
[ Dodano: 2011-12-15, 13:06 ] Roxon40 niestety na jednej stronie mają same dokładki co odpada bo interesuje mnie kompletny porządny body kit a na drugiej nie ma nic do toledo:(
tomas1911 pisze:Witam! Mam zamiar w najbliższej przyszłosci zrobić kompletny body kit. Czy zna ktoś jakaś firme ktora sprzedaje takie rzeczy. Jakas strona internetowa zeby mozna bylo obejrzec i zamowic?
Nie pakuj żadnych body kit'ów do Tolka bo zrobisz z niego paździerza. Ja osobiście nie widziałem żadnego w body kit'cie który by mi się podobał. Sama wiocha albo jeszcze gorzej. Najlepiej tak jak Ci radzi Sony - minimalizm - czyli pakiet TS/Cupra + nakładki na progi + zderzak tył gładko. Dodatkowo jak wstawisz ładną felgę i zglebisz trochę auto to nic więcej Ci odo szczęścia nie będzie potrzeba - uwierz mi. Zerknij sobie na mojego Tolka lub Tolka Sony'ego i sam oceń. Auta wyglądają bardzo dobrze i bez żadnych body kit'ów.
Pozdro
No może rzeczywiście przesadziłem z tym body kitem;) Twój mi sie bardzo podoba z reszta tez jest czarny więc chyba wiem na jakim będe się wzorował:) Z tym że ja mam zamiar wstawic sobie 18calowe felgi.