Koledzy, jak dla mnie trochę drogie są te kratki od s3. Kombimował ktoś może od a6? Czy da rade przełożyć tylko same podświetlane kółka?? wiadomo że nie pójdzie to plug&play ale może przy odrobinie wyobraźni da się to łatwo zmontować??
Mam mały problem.... leżały na desce dwie śrubki... i przy lekkim zahamowaniu jedna wpadła do kratki od nawiewu na szybę.... jest szansa ją jakoś wyciągnąć?? może narobić jakiś szkód??
[ Dodano: 2011-12-10, 20:34 ] jeszcze się dopiszę .... wie może ktoś do czego jest ten dzyndzel na srodku nawiewu kierującego powietrze na szybe?? odczepiłem ten dzyndzel i jest tam jakaś kostka. co to jest?? i tak wogóle da się wyciągnąć tą kratkę??
heh wpadła mi tam srubka.... co prawda się nie turla ale jakoś moje sumienie było by spokojniejsze wiedząc że ją wyciągne... a tak wogóle to co to jest na środku tego nawiewu??
a dokładniej tzw czujnik nasłonecznienia ... czyli jeden z trzech czujników będący pkt odniesienia dla climatronica aby utrzymywac zaprogramowaną przez uzytkownika temp w aucie
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center][/center]