2.listopada gosciu zajechal mi droge i rozwalilem opone i felga troche poobijana fakt zglosilem do ubezpieczalni potem do ASO w Białymstoku dokladnie 8 listopada i do dzisiaj mi jeszcze tego nie zrobili ze niby czekaja na czesci (opona + felga) po telefonie do nich powiedzieli ze naprawa potrwa 2 dni ze jeszcze geometria bedzie robiona i oni proponuja samochod zastepczy, ja sie pytam ile mozna zprowadzac opone i felge i ile czasu potrzeba na wymiane tych czesci !!!!!!!! 2 dni !!!!!!! jutro jade i robie im dym
siemionek78, no i prawidłowo! Ja już czekam ok. półtorej miesiąca na części do montażu progów od TS, a byłe pseudo ASO z Piotrkowa jeszcze ich dla mnie nie ma! Paranoja...
Wku***a mnie dużo rzeczy a na dziś to:
1.Mechanik który kazał mi czekać miesiąc a po przyjeździe mówi ze wymieni mi tylko mechanizm szyby a na tuleje i gumę stabilizatora nie ma już czasu.
2.Po szkole nie moglem znaleźć dobrej pracy bo nie mam doświadczenia, praktyki a najważniejsze to znajomości. I muszę zapier****ć na budowie aby coś zarobić - teraz mnie wkur**a zima bo przestój w robocie i kasy brak.