Maestro_86, a mozesz podrzucić link jaką kupiłeś. Albo ktoś inny która poleca bo sam bym spróbował zakupić najpierw taką z allegro a jak coś to później ASO
Proponuję popytać w sklepach motoryzacyjnych o listwę rantową. Ja u siebie w pierwszym motoryzacyjnym kupiłem i wygląda jak nowa od bardzo dawna. Już nie pamiętam za ile ale nie droga była na metry gość sprzedawał, nie płacisz za wysyłkę no i widzisz co kupujesz.
Szostaku Jeśli chodzi Ci o listwy na drzwiach i zderzakach to u mnie jeździ 1 taki tolek. Czarny i ma nad tymi listwami czarnymi listwy chromowane z tego co pamiętam 2-4mm nie wiem już dokładnie. Ogólnie mnie się to nie widzi
Ale to chyba nie ten temat wiec koniec OT z mojej strony
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Raz widziałem też takiego tolka z takimi listwami ...
Kolor nie pamiętam jaki miał dokładnie , ale napewno ni był to czarny - chyba niebieski , ale pewny nie jestem.
Też miał chyba tą listwe 2-4mm
Ogólnie nie pasowało to ... Lipa jak cholera.
Mam zdjęcia tolka który ma listwy chromowane wokół auta nad tymi czarnymi listwami o którym pisałem wyżej. Prawdopodobnie to miał na myśli Szostaku. Jakby ktoś był zainteresowany to pisać na PW to wyśle zdjęcia bo nie wiem w którym temacie je wkleić. No chyba, że moderatorzy podpowiedzą to chętnie udostępnię je wszystkim
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję