Ja mam jak kolega fotkę wyżej, tylko jeszcze gruszkę udało mi się zmieścić miedzy radiem a fotelem. Jak jedziesz sam to łatwo sięgniesz, jak z dziewczyną to zawsze możesz z kolanem pomylić
same plusy.
ja mam dokładnie tak samo, tylko delikatnie bardziej pod skosem, wyswietlaczem w górę, no i kable oczywiście schowane. Gruszka leży sobie koło ręcznego
jak zamontujesz na odwrót to masz wszystko do góry nogami, cyfry, pokrętła musisz kręcić w drugą stronę niż normalnie itd. Ustawione by było jak dla pasażera.
Ta blacha montażowa jest tak zrobiona, że radio odstaje kilka cm od tapicerki i nic nie zagłusza. 1/3 głośności wystarcza podczas jazdy aby wszystko słyszeć, także bez obaw.
Kolego @marek_igor jest dokładnie tak jak mówisz. Radyjko dobrze słychac bo odstaje kilka cm od tapicerki i dzwiek jeszcze sie odbija od niej takze wszystko elegancko słychac. Gruszka lezy koło recznego bo juz niemam pomysłu gdzie ja umiejscowic
szkoda roibć kolejne dziury. Wg mnie tam jest dobrze. Kabla w naszej gruszcze jest akurat tyle, że dostaje tam bez rozciągania gruszka jest pod ręką, a ja mam jeszcze podłokietnik to nic nie widać
[ Dodano: 2011-11-22, 12:40 ] malark a swoją drogą gdzie umiejscowiłeś w końcu tą antenę? dalej na dachu wozisz ?