witam mam toledziaka 93 rok pelna elektryka i ostatnio sie skapnolem ze mam domykanie szyb z kluczyka ale niema otwierania z kluczyka czy moze mi ktos powiedziec jak to zrobic zeby bylo otwieranie szyb takze z kluczyka?
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 10:12 przez oldzbak, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Wszystko przerobione przez chłopakow z leonclubu. Mozna otwierac i zamykac
Ostatnio zrobili otwieranie szyb tylnych za jednym naciśnieciem tak lak mamy z przodu w 1M:
akurat nie oto mi chodzi napisze to tak. ZOSTAWIAM AUTO Z OTWARTYYMI SZYBAMI WKLADAM KLUCZYK DO ZAMKA I PRZEKRECAM KLUCZYK W PRAWO (ZAMYKANIE CENTRALKI) I JAK PRZYTRZYMAM DLUZEJ TO SIE DOMYKAJA SZYBY. ALE JAK OTWIERAM CENTRALKE W(LEWO) I PRZYTRZYMUJE TO SISE NIOTWIERAJA SZYBY MOZNA TO JAKOS ZROBIC ZEBY TAKZE SEI OTWIERALY??
w 1 L nie ma czegos takiego jak otwieranie szyb z kluczykiem w drzwiach jest tylko domykanie a jak chcesz otwieranie proponuje dobrego elektryka i po problemie