Jeżeli sonda jest przed katem to mozna cudować z wydechem ale jeżeli jest w kacie lub za nim to wydaje mi sie że najrozsądniejszym sposobem jest jej usuniecie. Nie powiem ci dokładnie ale wiem że są warsztaty które komputerowo wyłączaja sonde cos jak z demontażem filtrów DPF w nowych dieslach
Kitaj pisze:Nie powiem ci dokładnie ale wiem że są warsztaty które komputerowo wyłączaja sonde
A co ze spalaniem po odłączeniu sondy komp szaleje i pali jak smok a co się dzieje po usunięciu jej?? Niestety sonda jest na samym początku katalizatora.
No jak jest uszkodzona bądz ją odłączysz to komp swiruje i wtedy autko wpada w nałóg spalania duzych ilości wahy. Gdy ją odłączą komputerem... tzn nie tyle odłączą co pewnie ustawią optymalny parametr jej pracy na komputerze to z silnikiem nic sie nie dzieje bo wtedy komputerowi wydaje sie że wszystko jest ok
Witam Panowie zastanawia mnie moze to i glupie pytanie ale pytam tak z ciekawosci
wydech od Subaru Imprezy HKS czy by pasowal lub dalo by rade go jakos zmienic aby pasowal do Tolka i czy by byl podobny dzwiek jak jest w Subaru nie chce tego robic ale tak z ciekawosci sie pytam bo jestem cienki w tych sprawach
Moc Jest Bogiem Prędkość Nałogiem Seat Podstawą 20V Zabawą :]
...w takich sytuacjach przypomina mi się dowcip:
"
Profesor do studentów:
-Proszę śmiało zadawać pytania... Zapewniam, że nie ma głupich pytań, tylko głupie odpowiedzi...
Student z grupy:
-Panie profesorze, czy jeżeli stanę na torach i rękami złapię się drutów to pojadę jak tramwaj?
"
Także i ja odpiszę na poziomie Twojego pytania...
Tak, można... a nawet jak założysz lampy przednie z URSUSa to i pole będziesz mógł zaorać...