Witam.
Czy ktoś potrafi dorobić kluczyki z samej wkładki zamka? Jest to rok 98. Czy on już był z immo? Może ktoś z forum jest mi w stanie jakoś pomóc??
P.S. Z góry dziękuję za pomoc jakąkolwiek.
Jeśli udało Ci się auto otworzyć i masz fabryczny centralny zamek, to żaden problem ogarnąć zamki. Wkładki są uniwersalne i z tego GT będą pasować, a lepiej wymienić, bo nie wiadomo kto klucz znalazł.
Immo prawdopodobnie nie będzie. I tak musisz rozebrać osłonę kolumny żeby dostać się do stacyjki, więc spróbuj odpalić na krótko (szczegóły na PW, żeby nie było publicznie). 1Z da się podpiąć do VAGa i przeprogramować immo lub zaprogramować nowy kluczyk.
Jeśli nie otwarłeś auta i nie masz centralnego zamka, to problem, ale są magicy, którzy takie akcje z dorobieniem klucza robią. Nie pytaj, gdzie się tego uczyli...
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Mam centralny, otwarcie nie będzie stanowiło problemu dla mnie tylko nie wiem czy ma immo?? Nie Zwróciłem na to uwagi. Ale kiedyś pokręciłem coś z radiem i po wyjęciu kluczyków nadal chodził. To chyba powinien być bez immo. Możesz mi szczegóły odpalenia przesłać na priv. Może pojadę gdzieś dorobić kluczyk bo chyba zgubiłem go poza miejscem zamieszkania.
Artur_PL rocznik '98 na bank ma immo. Cały temat można ogarnąć u mnie w pracy (dorobienie klucza do Twojej stacyjki i odtworzenie immo w kluczyku). Jeśli będziesz zainteresowany, to pisz na PW.
pozdro
P.S. Dla forumowiczów oczywiści będzie fajna zniżka