Zakup Toledo ARL - metlik w głowie z BMW...

Awatar użytkownika
Roxon40
Moderator
Auto: Renault
Model: Laguna III 2.0 140KM PB

Post autor: Roxon40 »

GangstaMarc pisze:Co do Leona/Toledo. Niedawno u mnie w garażu stał jeden i drugi i przyznam szczerze, że bagażnik Leona jest znacznie praktyczniejszy i całkiem pojemny. W sedanach jak zwykle problem z załadowaniem.

Niby powinienem ci przyznać rację ale:

Jechaliśmy na mały zlot z kolegą. Ja Toledo on Leonem. Dwie osoby podobne gabaryty bagaży. I co ja wszystko zmieściłem do kufra a on musiał ładować resztę do auta :-D :-D

Generalnie wszystko zależy od tego co chcesz i z reguły wozisz. Jeśli są to mniejsze rzeczy o regularnym kształcie to wiadomo korzyść Toledo jeśli jednak jakieś większe to już Leon i to takie odczucia odnośnie bagażnika
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
:diabelek: EcuProject :diabelek:
:one: Jest 140 KM i 195 Nm Pb :582:
G
Gustav
Forumowicz

Post autor: Gustav »

Sony pisze:Gustav, za to że siejesz posty na forum a nawet się kurka nie przywitałeś! Nadrobić szybko zaległości proszę i poprawić pole "Skąd"

Zaległości nadrobione :mrgreen:
Awatar użytkownika
vwir
Zasłużony
Auto: DS5, Leaf
Model: 2.0HDI, EE

Post autor: vwir »

Odnośnie E46 320D - mój brat miał przez blisko 3 lata. Bardzo fajne auto, ładnie wykonane i świetnie się prowadzi. Koszty utrzymania nie są wcale jakieś kosmiczne, tym bardziej, że materiały sa naprawdę trwałe. Niestety znaleźć zadbany i bezwypadkowy egzemplarz graniczy z cudem.
No i akurat w tym egzemplarzu z którym miałem do czynienia nie podobało mi się wnętrze. Imitacja drewna w aucie mi zdecydowanie nie podchodzi.
G
Gustav
Forumowicz

Wiem, ze zabronione jest reklamowanie inych marek na tym forum, ale widze że znacie się na rzeczy, wiec prosiłbym z grzeczności o oenę tego bmw co zaraz podam i prosze nie urwijcie mi za to głowy a adminów prosze o wyrozumiałość, na forum bmw pewnie wszyscy bmwice zachwalają a tutaj przynajmniej wiem, że opinie będą neutralne dlatego prosze was o ocenę tego egzemplarza:
http://otomoto.pl/bmw-318-diesel-116km- ... 04697.html
Z góry dzięki! :)
G
GangstaMarc

Post autor: GangstaMarc »

Gustav, problem w tym, że aby ocenić auto na podstawie samych zdjęć trzeba je bardzo dobrze znać i mieć dobre fotki. Tutaj nie mamy nawet dobrych fotek, brakuje zdjęć komory silnika itd... Nic nie ujmując naszym forumowiczom wątpię aby ktoś bardzo dobrze znał model e46 i zaraz Ci tu wyśpiewał co i jak.

Pokaz nam Toledo/Leona to poszalejemy ^^

Mimo wszystko lepiej zajrzyj na fora BMW. Skoro myślisz, że każdy "broni" swoje auto to się mylisz. Nawet my Ci tutaj mówimy, że BMW to zacny wóz zamiast ganić, że to szrot a Tolek jest za***isty i najlepszy.

Co do ogłoszenia... Biorąc pod uwagę rocznik, wyposażenie i cenę... coś mi tu śmierdzi.
G
Gustav
Forumowicz

Rozumiem:)
No to szalejcie:
1. http://otomoto.pl/seat-toledo-1-9l-tdi- ... 00240.html
2. http://otomoto.pl/seat-toledo-1-9-tdi-1 ... 87193.html
3. http://otomoto.pl/seat-toledo-C20469957.html
4. http://otomoto.pl/seat-toledo-150-p-s-6 ... 41632.html
5. http://otomoto.pl/seat-toledo-1-9-tdi-1 ... 52041.html

Zaznacze, że opcja nr 2 i 4 szczególnie mnie zainteresowały
Z góry dzięki za analize na podstawie zdjeć, chyba, ze ktoś blisko mieszka i może w ramch rozrywki z bliska popatrzeć to byłbym wdzięczny :D
d
dude88pl
Forumowicz

Post autor: dude88pl »

1. Ze zdjęć mało co wynika poza tym że wyplakowany na maxa i że popielniczka uszkodzona.

2. Bardzo ładny, spody zderzaków w kolorze nadwozia, bardzo ładnie się prezentuje, model po liftingu, troche podejrzana cena jak za ten stan i przebieg (chyba że to nie przebieg a tylko stan licznika), podany VIN

3. o tym trudno coś powiedzieć. Wygląda całkiem nieźle, brak zdjęć przedniego pasa komory silnika.

4. to samo co w 3 tyko ktoś dywaniki ukradł :-P

5. za mało zdjęć żeby coś ciekawego wywnioskować

OGÓLNIE JA BYM SIĘ INTERESOWAŁ POJAZDEM NUMER 2 :-D
Seat Toledo II 1,8 20V Signo + LPG 2003r.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pendzik
Forumowicz

Post autor: Pendzik »

Koleś od auta nr 3 ma poczucie humoru. "Żaden element nie był malowany", widać jak byk że cały przód (oba błotniki, maska i zderzak) były malowane najprawdopodobniej za jednym podejściem bo kolor znacznie się różni od pozostałych elementów <zygi>
Awatar użytkownika
jakub_bb
Forumowicz
Auto: Audi A4 B6
Model: 1.9 TDI AWX

Post autor: jakub_bb »

mi się tez najbardziej nr 2 podoba. Ale czasem z nudów sobie siedzę i patrze na necie na ARLe i ten srebrny już dosyć długo wisi. A biorąc pod uwagę fakt ze wygląda ładnie i cena jest fajna jest dosyć niepokojące, że się jeszcze nie sprzedał...
k
kuba88w
Forumowicz
Auto: Lexus IS 200
Model: 2.0 R6

Post autor: kuba88w »

ten 2 ARL już prawie rok na necie wisi.... coś musi być nie tak skoro taki niby utrzymany, niedawno widziałem ASV na allegro, był chyba z 2 dni i sie sprzedał a widać było że zadbany na maxa także tu coś mi nie pasuje
ODPOWIEDZ