no ha się pakuje w czwartek, bo ja cisnę prosto po pracy. no wiem tam jest orlen. tam moze byc , ale ja nie bede wcześniej jak o 18:30 tam do 18:40 maksymalnie. Chyba że wyjde wcześniej
[ Dodano: 2011-08-29, 20:29 ] to na sobote zapraszamy jak najbardziej!! Bo w piątek nie bedą wszyscy
to ja wpadnę w sobotę to może się poznamy ale czuje ze mnie dziewczyna zabije hehe;p no ale raz się żyje a może nawet mi się uda ja namówić zęby jechała ;p
Miałem kiedyś Nexię i moja żona tez była sceptycznie nastawiona a teraz jeździ ze mną na zloty Nexii cały czas W końcu i na klubowe z Toledo też ją namówię
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
a ja namówiłem dziewczynę wiec będę w sobotę ale coś mi się popieprzyło w Tolku z migaczem może wiecie o co chodzi?? ostatnio wymieniłem pająk od migaczy i wszystko działało ok a dziś włączam prawy migacz i hamuje i migacz przestaje działać;/;/ i cały czas tak jest jak nacisnę na hamulec co to może być>>>?? dodam tylko ze jak nacisnę na hamulec to podświetla się latko ta kontrolka od prawego migacza ;/;/
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 22:06 przez daniel_1906, łącznie zmieniany 1 raz.