Witam!
mam taki problem iż osotanio jak mechanik wymieniał mi tarcze z tyłu i ręczny to powiedział że auto ma strasznego muła (ja zbytnio tego nie odczuwam bo poprzednio miałem Corse z 45Konnym silnikiem) ale może rzeczywiście te 110KM jakieś słabe...Co może być temu winne. (Jak wracałem z Łodzi to na osiągłem tylko ok.150km/h...a pedał w podłodze...)
Słyszałem że jak turbo to się silnik nie wkręca powyżej 3000 obr./min a ja z tym nie mam problemu...Co to może być Moze ten zawór N75 jak tak to gdzie to jest i czy to pomoże ?
No i podłączyłem go pod kompa i...
NIC komputer nie pokazał mi żadnego błędu z czego się trochę ciesze lecz... dlaczego auto się wolno zbiera ? Może mam założony jakiś kaganiec czy cuś...
Pozdro
Powiem ci tak: szczerze powiedziawszy nie wiem bo pod kompa mi go podłączał zaprzyjaźniony mechanik bo ja póki co nie mam możliwości podłączenia auta.
Jutro się go spytam czy to robił a jak nie żeby to zrobił to wtedy coś więcej napiszę.
po pierwsze samochód jakby zamulał czasami, np. raz jade 1500 obr. na 3 czy 4 i gdy cisne to słabo idzie, a raz te 1500 na 5 i ładnie się zbiera. Czemu tak jest?
Cut by Tony - jeden problem jeden post!
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 08:45 przez luki44, łącznie zmieniany 2 razy.
luki44, w sprawie tych obrotów to najlepiej porób logi statyczne i dynamiczne
Ja nie radzę dawać gaz w podłogę przy niskich obrotach, bo cierpi na tym koło dwumasowe.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 08:46 przez Sony, łącznie zmieniany 1 raz.