Rozmiar śrub w naszych tolkach to na pewno M14 i skok 1,5 a długość to wiadomo zależy od felgi. W moim przypadku to 26/28 mm. Może komuś się jeszcze przyda ta wiadomość
Ja teraz na zimówkach mam śruby zabezpieczające zwykłe od Seata, a nie wiem co na lato zrobić... otóż, do alusów które mam na lato, chcę dołożyć dystanse na tył 15mm
(zwykłe śruby mam osobne do tych felg) ale zabezpieczenia seatowskie by były długościowo dobre, lecz po założeniu dystansów będą już zbyt krótkie.
Jak kupię komplet długich zabezpieczeń to na tył z dystansami będą ok, a na przód mogą być za długie. Mógłbym zrobić 2 nowe na tył i 2 stare na przód, ale to trochę bez sensu i 2 nowe mi zostają nieużywane.
Może ktoś spotkał się z czym sprzedawanym "na sztuki" albo nie wiem.... jakieś pomysły ?
Witam kolegów kilk dni temu nabyłem orginalne felgi Seata do mojego modelu 1 L ale niestety bez orginalnych śrub,a z tego co słyszałem te o stalowych felg nie powinno się wkręcać.Więc moje pytanie jakie powinienem kupić śruby i gdzie najlepiej. Poniżej wstawiam w załaczniku fotkę felgi:-)