To dobrze bo już się bałem że ja też nie mam sprężyn ale jeśli chodzi o te drugie to mam na swoim miejscu.Podejrzewam że kolega damikr też myślał że mają być na amorkach te sprężyny.I pewnie ma wszystko w porządku.
Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec???
Dokładnie jak w temacie poszukuje info ile obniżają zielone sprężyny WEITEC o nr: SE053HA/063 oraz SE053VA/063 lub SE059VA/062 (lekko zdarte oznaczenie na sprężynie i nie jestem pewien ). Mam do kupienia takie tylko muszę wiedzieć ile auto siądzie. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć, a Weitec bodajże zmienił oznaczenia i w obecnych katalogach nie idzie po tych numerach znaleźć...
szukam porady...
zauwazylem ost ze w moim toledo cos puka gdy mam zaladowany tyl, a dokladnie lewa strona... domyslam sie,ze moge miec walnieta sprezyne i w zwiazku z tym czeka mnie wymiana... ale chce go troche uziemic tzn gwinty i inne nie wchodza w rachube, mysle o zakupie sportowych sprezyn i tu pytanie czy warto je kupic? i jak to wplynie na komfort jazdy zwazywszy na to,ze kilka dni temu urodzila mi sie corka... i a tu jest link do sprezyn ktore mysle kupic
http://moto.allegro.pl/sprezyny-sportow ... 66277.html