Ja niedawno wróciłem z urlopu, korzystałem z nawigacji w telefonie NOKIA 5230 tyle że nie z OVI MAPS tylko zainstalowałem sobie nawigację firmy SYGIC (dostępna na symbiana, androida, iphona i bada). Nawigacja spisała się rewelacyjnie, jeździłem po Słowacji, po Węgrzech i po Polsce oczywiście i wszystkie drogi były i nr domów... A więc czy warto kupować osobną nawigację jeżeli przy wyborze telefonu możemy kupić taki z GPS (nie mylić z aGPS)? Koszt napewno niższy a i mapy są dużo tańsze
Ja teraz używam Nokia Maps. Jak dla mnie ok. Po zalogowaniu na ovi bardzo proste dodawanie punktów, tras. Jeździłem na niej w PL/CZ/SK/LT/LV/EST i nie było większych problemów.
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Witam. Jaką nawigację polecacie do 500zł? Głównie chodzi mi aby nie było problemów z mapą i zasięgiem GPS, dobrze by było aby miała jakąś kartę pamięci i czytelny wyświetlacz. Kompletnie nie wiem co wybrać a myślę nad zakupem tej "zabawki".
kup sobie navigona ma licencje na automape i będziesz miał dobrej klasy odbiornik i ekran easy 40 lub easy 70 cena od 400 do 599 w media jest 40 za 449 a 70 499 mio ma kiepską mape i brak licencji na auto mape czyli trzeba odblokować a to się wiąże z utratą gwarancji
damian1231795, regii.kr dobrze radzi, ostatnio bawilem sie gps'ami i auto mapa jest najbardziej aktualna (sa drogi oddane w trojmiescie na poczatku roku), teleatlas i navteq to porazka..
Ostatnio korzystałem z NaviExperta i powiem że jestem mile zaskoczony NAwigacja działa szybko, rzeczywiście omija korki, najaktualniejsza baza fotoradarów i miejsc postoju policji, praktycznie wszystko na niej znajdziesz i przyjemna obsługa. Jeśli ktoś nie potrzebuje nawigacji na codzień a tylko od czasu do czasu i ma odpowiedni telefon to warto sobie ściągnąć i sprawdzić. Ja kupiłem pakiet internetu za 5zł (25mb) i nie umiałem go wykorztsać
Co do Navi to powiem ci tyle że: Co do Navi ilu kierowców tyle opinii co do Automapy mam aktualnie 6,8,1 i nawet się sprawdza po europie chociaż trzeba ją z mapą skorygować jak znasz trasę a jak nie to doprowadzi cię do celu Nie ma jakiś większych wpadek z mapą europy przynajmniej jak na razie
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb