stelma1000 pisze:najgorsze jest to, że autka nie ma a kredyt który zaciągnąłem na niego jeszcze będzie mnie męczył przez 2 lata
W takim wypadku AC to podstawa.
Śledź aukcje na allegro, może jakieś części się pojawią i coś rozpoznasz.
stelma1000 pisze:najgorsze jest to, że autka nie ma a kredyt który zaciągnąłem na niego jeszcze będzie mnie męczył przez 2 lata
koti pisze:stelma1000 pisze:najgorsze jest to, że autka nie ma a kredyt który zaciągnąłem na niego jeszcze będzie mnie męczył przez 2 lata
W takim wypadku AC to podstawa.
regii.kr pisze:http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-golf-iv-seat-leon-i1720219588.html
podobne koła
Wystarczy wjechać do podziemnego garażu i pozamiatane.stelma1000 pisze:kiedyś zastanawiałem się nad kupnem modułu GPS który się chowa gdzieś w aucie lub pod ale jakoś o tym zapomniałem, przynajmniej wiedziałbym gdzie wpadać z ekipą
Sony jestem mimowolnym użytkownikiem takiego urządzenia w aucie firmowym i uwierz mi działa nawet pod ziemią a jeżeli coś przy nim majstrujesz to za chwile masz grupe interwencyjną na karku a koszt to abonament 50pln na m-ąc w firmie Impel także jak autko chodliwe to nie zaszkodzi a mi nawet pomogło,bo wykpiłem się od zdjęcia z fotoradaru i przepraszam za OTSony pisze:Wystarczy wjechać do podziemnego garażu i pozamiatane.