Właśnie kupiłem lampy do jazdy dziennej i moje pytanie jest takie.
Jak zdjąć dokładkę zderzaka przedniego, bo w nim chce je zamontować.
Z góry dziękuje za pomoc
A co myślicie o takim czymś zamiast halogenów?
http://allegro.pl/swiatla-dzienne-jazdy ... 36007.html Nowe skody mają okrągłe światła do jazdy dziennej i wygląda to bardzo fajnie - lepiej niż paski z allegro. Halogeny i tak nic nie dają w naszych samochodach a takie lampki można by było ładnie i estetycznie zamontować w ich miejscu. Dodatkowo funkcja doprowadzania do domu na pewno by się przydała bo już kilka osób o to pytało.
Link dałem przykładowo, nie mierzyłem średnicy otworu w zderzaku. Szkoda, że nie ma takich świateł od razu z halogenami - all in one, a może są a ja nie potrafię znaleźć?
Co myślicie o takim rozwiązaniu?
Ja mam alergię na napisy w stylu "SUPER WHITE LED SMD". Pracuję przy oświetleniu LED.
Ja bym raczej kupił sterownik halogenów z funkcją świateł dziennych i "coming/leaving home".
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Sterownik do halogenów odpada bo nie chcę żeby się policja czepiała. Link do aukcji dałem przypadkowy. Światła od Fabii są bardzo ciekaw ale pewnie potrzebny jest jakiś dodatkowy moduł/sterownik od nich ?
W fabii działa to chyba tak że w dzień świecą ledy słabiej a w opcji halogenów świecą mocniej, tak ? Wątpię żeby ten układ był w lampach.
Kupując oryginalny zestaw w ASO dostajesz wszystko do montażu - lampki, okablowanie, sterownik, instrukcję montażu. Niestety martwię się skutecznością tego wynalazku jako halogenów.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ