kristof pisze:no i chyba zdecyduje sie na uniden 510 xl
i dobra decyzja tylko dobra antenka i bedziesz
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Co do TTI to wystarczy podgiąć lekko styki na kablach a problemow z gruszka nigdy nie mialem Co do anteny wilsona to rowniez polecam mialem taka ale mi ukradli teraz mam presidenta na ktorego wybulilem prawie 300 zl i powiem szczerze nic nie zmienil praktycznie w odbiorze - jest praktycznei tak samo jak w hustlerze bo i taka mialem antene
gurszczak pisze:maja jakas partia tylko wyszla kiedys bez ale generalnie wszystki aktualne juz sa oki
Źle mówisz, nadal Unideny 510/520 nie mają homologacji.
Z tego co ja czytałem to była jakaś prowokacja z firmy President bo jak dobrze wiemy podzespoły w unidenie sa identyczne jak w presidencie i dlatego byla taka zadyma z tego co piszą aktualnie na forum CB radio Uniden jest jak najbardziej oki zresztą można zoabczyc nawet na allegro że sprzedają je z homologacją.
Tak poza tym to z tego co wyczytałem w raporcie UKE Raport UKE to była wstrzymana sprzedaż unidena była ale w 2006 roku i było to przez maksymalnie 2 miesiące.
gurszczak pisze:maja jakas partia tylko wyszla kiedys bez ale generalnie wszystki aktualne juz sa oki
Źle mówisz, nadal Unideny 510/520 nie mają homologacji.
Z tego co ja czytałem to była jakaś prowokacja z firmy President bo jak dobrze wiemy podzespoły w unidenie sa identyczne jak w presidencie i dlatego byla taka zadyma z tego co piszą aktualnie na forum CB radio Uniden jest jak najbardziej oki zresztą można zoabczyc nawet na allegro że sprzedają je z homologacją. Tak poza tym to z tego co wyczytałem w raporcie UKE Raport UKE to była wstrzymana sprzedaż unidena była ale w 2006 roku i było to przez maksymalnie 2 miesiące.
oki nie sprzeczam sie już ale nawet bez homologacji bym je kupił jedno z najlepszych radii i z tego co widać to nadal ludzie je chcetnie kupują a skoro jest wycofane to czmeu w kazdym sklepie jest ich pełno hmmmm.