Nie chcę deklarowac się na 100% , bo nie wiem jak by wypaliło z terminem spota. Ciepełko się robi to i w tyrce mały zap...(świątek piątek i niedziela) Ale bliżej mam do Koszalinka niż do 3-city. Troche "emeryt" juz jestem, ale jak najbardziej jestem na tak.
Myślę że co do spociku to jesteśmy w stanie dogadać się kiedy.. Moja propozycja to np co niedziele albo np co 2 tygodnie w niedziele na placu koło amfiteatru w Koszalinie. Proponuje godzinę 16:00. Myślę że w spociku mogą wziąć udział inne modele Seata.Czym więcej ludzi tym większa zabawa.
W takim razie pierwszy spocik proponuje 19.06.2011 w koszalinie na parkingu koło amfiteatru na godzinę 16:00. Jeśli macie znajomych którzy posiadają seata i chętnie wzieli by udział w spociku to serdecznie zapraszam
Witam Cie MagRaf. Pewnie że będziemy się dalej spotykali Chętnie się spotkam z jak największym gronem użytkowników tej pięknej marki Napisałeś że będziecie niedaleko koszalina to ilu mamy się was spodziewać?? (czym więcej tym lepiej)
ooo to jak taki fan Tolka to serdecznie zapraszamy Na pewno się spotkamy W takim razie 19.06.2011r zapraszam wszystkich serdecznie na spotkanie na parkingu w koszalinie obok amfiteatru