"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Nowiutkie przednie reflektory od Helli z Hiszpani bo stare już groziły pożarem i trafiła się okazja w ASO SEAT w Nysie 240zł za komplet nawet w dzień widać różnice w tym jak świecą a stare miały tyle lat co auto bo jeszcze jest wypiaskowany numer oznakowania z bazy SOMERW mam tylko problem z jednym z silników elektrycznych ale to akurat może poczekać odłączyłem go tylko żeby nie narobił problemów do lampek oczywiście nowiutkie H1 od WURTHA zobaczymy jak będą świecić bo H7 long life dają radę w sprinterze już 4 miesiąc i dobrze świecą
Ogarnąłem reflektory, bo masa znikała. Nowe okablowanie do żarówek załatwiło sprawę.
Maska mi się nie zamyka i muszę wymienić całe wzmocnienie czołowe.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
w sobote czas spędziłem przy konserwacji podwozia / progów . Najpierw kompletne czyszczenie szczotką drucianką następnie do akcji wszedł sprej . Teraz podwozie jak z fabryki następny weekend spędzę przy klejeniu podsufitki bo ciut opadła z przodu.