Tak tylko tu jest kwestia pieniędzy. Firmy biorące 350zł za 5 szyb nie wyciągają na bank ich z drzwi. Zresztą ja bym się obawiał czy później wszystko i dobrze poskładają i nie będę miał problemów z zamkami, przeciekaniem itp.
spec pisze:Firmy biorące 350zł za 5 szyb nie wyciągają na bank ich z drzwi.
A właśnie że wyciągają. Tyle zapłaciłem za moją przyciemnianie a do tego odstawiłem auto do miasta, w którym pracuję i mogłem sobie podjechać i zobaczyć. Fakt tylnej nie wyciągali ale boczne tak.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
hejka! macie może namiary na jakieś niedrogie przyciemnianie szyb w Warszawie? Ile to wogóle może teraz kosztować? chodzi mi o sam tył, tj tylna i boczne z tyłu. pozdrawiam
orzechboy pisze:hejka! macie może namiary na jakieś niedrogie przyciemnianie szyb w Warszawie? Ile to wogóle może teraz kosztować? chodzi mi o sam tył, tj tylna i boczne z tyłu. pozdrawiam
www.przyciemnianie.com - ceny maja w miarę OK i robią profi robotę. Ja miałem u nich robione szyby w swoim Tolku.
Ja mam takie pytanie. Czy wie ktoś z forumowiczów ile fabrycznie % są przyciemnione przednie boczne (tj. od kierowcy i pasażera) chciałbym na nie delikatną folię nakleić ale nie chciałbym by przekraczało wymagane 70% przepuszczalności światła.