bartekmk, ten środek można sobie wsadzić... Jego działanie polega chyba tylko na tym, że tapicerka nasiąknie trochę ładnym zapachem i daje to efekt na 2-3 dni. Szkoda peiniędzy, bo to cudo nic nie daje. Mi pomógł dopiero sposób przedstawiony w tym temacie parę stron wcześniej przez, któregoś z forumowiczów:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=4209101
Przerabiałem temat takich cudownych odświeżaczy i nic to nie daje. Klimatyzacji nie wyczyści. Najlepiej rozebrać i psiknąć pianką CRC (na opakowaniu zdjęcie klimatronika z VW). Nie kupujcie lepiej Wurtha bo ma nieprzyjemny zapach szpitala. Przy okazji sprawdźcie odpływ czy nie zatkany.
A ja akurat pochwale ten produkt. Uzylem 2 dni temu. W srodku auta nic nie czuc ale to moze dlatego, ze po zastosowaniu zostawilem na noc otwarte okna. Jak wlacze klime to nie bucha jak dawniej odorek stechlizny czy czegos takiego. Moze szalu nie ma ale roznice jednak widac.
Hamowanie i program w aucie. Wiecej szczegolow w temacie o moim aucie pozniej
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Dziś naprawa zamka drzwi kierowcy plus naprawa przełącznika od szyb i zamykania od wewnątrz autka - przyczyna zimne luty. Zamiana mojego radia mp3 na Aure CD ale coś tamto chyba mi się lepiej podobało