Mnie wk@#%$ moja dentystka. Rozj@#$% mi pół paszczy, zaszpachlowała chamsko obie górne jedynki i lewą dwójkę i teraz cokolwiek jem i piję, a jest o temperaturze innej, niż 36,6st.C, to mnie te zęby napier@#%$ją jak nieszczęście. No ku@#$% piwa się nie mogę napić...
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
remiq, o jak piwo ciężko się napić to rzeczywiście lipa...
Mnie natomiast wku*%^& to, że sesja puka do mych drzwi a mi się tak nie chce uczyć, że szok.... Jakaś porażka normalnie, nie wiem ocb
A mnie wkur..a drogówka. Zamiast łapać w miejscach niebezpiecznych to ustawią się 50m przed znakiem końca miejscowości i łapią
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
A mnie to że przyszło do mnie zdjęcie zrobione przez fotoradar straży gminnej w Kobylnicy - zdjęcie zrobione od tyłu. Na szczęście tylko 100zł i 2 punkty na 50 miałem 63km/h ale jestem przekonany że licznik w Tolku pokazywał 60km/h - więc może tolek szybszy nioż mówi licznik
Mnie wk.... nawał paczek dzień w dzień coraz to więcej a przecież to nie święta Bożego Narodzenia.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb