Panowie, mam taki problem. W moim toledo 1m chce podlaczyc fabryczne radio. Kostka iso jest, niestety brakuje mi kostek mini iso (zielonej, zoltej, niebieskiej). Jak to zamontowac? nie mam takiego kabla
A zmieniarkę miałeś bo bodajże jedna jest od zmieniarki, zielona jest od wyświetlacza deski rozdzielczej nie wiem skąd jest żółta. Jak fabrycznie nie miałeś zmieniarki i wyświetlacza w radiu to może nie masz wcale tych kostek choć wydaje mi się to mało realne. A jakieś kable zostały masz uciętą tą kostkę czy jak ??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
mam standardowe dwie kostki iso - glosniki + zasilanie. podlaczam je ale radio nie dziala. sprawdzalem u kogos kto ma te kostki mini iso i radio dziala. brakuje wiec ktorejs z kostek mini iso. niestety nie mam zadnych innych kabli dla tego tez nie mam pojecia jak to zamontowac
dziekuje. jednak wciaz nie wiem ktorego kabla mi brakuje do odpalenia radia (ktorego koloru)? i jak to zamontowac? chyba musze jechac do speca od car audio...
No to wychodzi mi na to że żółta będzie na wyjście na słuchawki, zielona idzie na wyświetlacz a niebieska na zmieniarkę.
Może spróbuj u tego co sprawdzałeś radio podłączyć jeszcze raz ale bez tych kostek i zobacz czy działa.
Jeśli nie to potem rozłącz te kostki i podpinaj pojedynczo wtedy będzie wiedział której ci brakuje.
Jak będziemy wiedzieć, której ci brakuje będziemy myśleć dalej.
Jutro zobaczę u siebie czy mi gra radio bez tych kostek.
A jak podepniesz inne radio to ci gra ?
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb