spihi pisze:nie spotkalem na drodze samochodu bez soczewek z hidami ktory nie oslepial !!!!!
to zapraszam do mnie, jeżeli moje HID (te same co ma
sz.p.bartek) cie oślepią obiecuję, że wyjmę je przy tobie i zgniotę nogą .
Widziałeś te światła na żywo ?? Jeżeli nie to sorry, ale nie krytykuj. Sam byłem wielkim przeciwnikiem tego typu rozwiązania. Dodam, że sprawdzałem różne żarniki u siebie i za 600 PLN, za 500 PLN itd..... Wszystkie po montażu od razu leciały do zwrotu bo nie dało na nich się ustawić odcinki. Światło świeciło gdzie chciało. Te kupiłem grupowo z LCT i muszę powiedzieć, że są rewelacyjne jak na tą kasę. Diagnosta do którego podjechałem ustawić / sprawdzić jak to świeci powiedział, że są to najlepsze żarniki jakie przyszło mu ustawiać. (nie mówię tu o oryginałach). Powiedział, że nie jest to ideał, ale oślepiania żadnego nie będzie !! Co do miśków to każdy jest tego świadom i bierze na siebie takie ryzyko
BTW bardziej mnie wqur... ludzie co zwykłych żarówek nie potrafią zamontować i walą po gałach równo .
Czemu też to założyłem, bo szlag mnie trafiał jak co 6 miesięcy musiałem kupować nowe żarówki. Wszystkie te Xtreem, Night guide itd max tyle mi wytrzymały .
sz.p.bartek pisze:Po trzecie jak chcesz być taki "Pan dokładniś" to spróbuj zamontować czujniki i silniczki samopoziomujące.
hej z tym nie ma problemu u nas w LCT takie coś w Leonie ma dudekv i śmiga to zejebiście