Ale przykrość Wyrazy współczucia, jedne pocieszenie, że jak przekombinujesz to zrobisz auto na cacy i jeszcze gotówki coś zostanie, ale "powypadkowe" to już nie to
wezwałem jeszcze na miejsce policję, z wielką cierpliwością odczekałem swoje.. Po przyjeżdzie stwierdzili że nie ma rannych i niepotrzebnie wzywałem i że grozi za to mandat.. W pewnym momencie zauważyli, że kierowca transportera nie ma OC, więc kolejne 2 godziny czekania na wypisanie papierów i wkońcu zadowolony chcę odjechać.. Tam kolejna niespodzianka bo z powodu pękniętych kloszy świateł pomimo że wszystko dobrze widać zatrzymali dowód rejestracyjny.. Teraz muszę jeszcze jechać i wyrobić duplikat bo ubezpieczyciel wymyślił tak sobie bo musi sprawdzić czy samochód był sprawny technicznie. Na szczeście brak ubezpieczenia OC pokryje fundusz gwarancyjny tyle dobrego z tego
[ Dodano: 2011-04-05, 23:22 ] nie będę nic kombinował wstawiam do ASO i to już ich problem.
Nie chcę Cię martwić ale mój kumpel miał podobny przypadek jak Ty i po zrobieniu tyłu w Renault Clio 2001 w ASO za ponad 13 tys. z naprawy nie był zadowolony, było widać, że był robiony tył i rdza na klapie zaczęła wychodzić po 1,5 roku. Nieraz dobry blacharz zrobi o wiele wiele lepiej i taniej niż ASO.
To na razie widać że klapa, zderzak, lampa, błotnik/i, nie wiadomo jak tam zawiasy no i podłoga bagażnika pogniecione. A drzwi się wszystkie otwierają i zamykają tak jak wcześniej?
Jak wzywałeś lawetę i masz fakturę to daj im niech Ci zwrócą pieniądze.
P.S. Niech jeszcze zapłacą za naklejkę klubową
Policjanci przeginaja.... Gdy napisałes stłuczona lampa miałem obraz w głowie takiego tulipana i że wystaje goła bańka zarówki a tu zabieraja dowód za brak szkiełka wielkosci paznokcia... To jest jakas parodia
nie no nie widać tego ale lewa lampa lekki ubytek, z prawej odkleiło się prawie całe szkło. Nie, lawety nie wzywałem ponieważ mogłem zjechać do domu lub warsztatu na własnych kołach. Jednak z pod domu do warsztatu juz laweta. Dzisiaj doznałem szoku poniewaz za ksero dowodu rejestracyjnego zapłaciłem 10 zł ;/
Oczywiście że za nową naklejkę tez trzeba będzie zapłacić dlatego prosze o podanie koszztu produkcji 1 naklejki
Tak drzwi się otwieraja tak jak wcześniej choć nie powiem przednie opadły ;/ i podczas większych prędkości słychać szumy z drzwi w kabinie..
nie no na zdjęciach tego wszystkiego nie widać, w poniedziałek mam już umówione oględziny więc wszystko będzie jasne a teraz musze szukać dobrego blacharza