macie dla porównania foto jak wygląda bez stopu i ze stopem (ślepy by zauważył)
po drugie to raczej wątpię ze ktoś kto wjedzie mi w tył będzie wiedział ze mam jakiś mod zrobiony
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2011, 23:09 przez kajtek110, łącznie zmieniany 1 raz.
Mgielne świecą tak jak mają świcić Mod jest naprawde fajny ja jestem zadowolony a kto zauważy ze to tak nie było fabrycznie? jedynie właściciele takiego samego Tolka
...a dla mnie i tak pomysł beznadziejny (czyt. nie warty zainteresowania), ale Panowie !!!Powiem szczerze, że ktoś to wymyślił, inny napisał, inny opisał, jeszcze inny zrobił w dziale DIY opisówkę, a jeszcze inni to podchwycili i robią. - Właśnie za to lubię to forum...
SZACUNECZEK!!!
rafik pisze:kajtek110, A możesz zaprezentować przeciwmgielne?
Widac różnicę?
grzesiek998 pisze:jak sie włączy przeciwmgielne to świecą się one tak jasno jak te stopu - taka sama żarówka jest
Dokładnie
Mgielne świecą tak jak mają świcić Mod jest naprawde fajny ja jestem zadowolony a kto zauważy ze to tak nie było fabrycznie? jedynie właściciele takiego samego Tolka
Święta racja
tomektak pisze:...a dla mnie i tak pomysł beznadziejny (czyt. nie warty zainteresowania), ale Panowie !!!Powiem szczerze, że ktoś to wymyślił, inny napisał, inny opisał, jeszcze inny zrobił w dziale DIY opisówkę, a jeszcze inni to podchwycili i robią. - Właśnie za to lubię to forum... SZACUNECZEK!!!
hhehe
ale przesadzacie miałem taki manewr w golfie II i III w sumie 10 lat tak jeździłem mnóstwo kontroli nigdy nikt sie nie przyczepił poza tym masa ludzi tak robi i nie zdarzyło sie żeby miał ktoś z tego powodu kłopoty
Gorzej świecą chińskie gówna z TESCO ala lexus za to powinni zabierać dowody