Toledo II 1.9TDI vs Golf II GTI

Czyli kogo objechaleś, a kogo nie.
r
rafik
Forumowicz

Post autor: rafik »

Bonbini pisze:
rafik pisze:Zicher, a skąd wiesz że to GTI??? Bo jeśli po naklejce/znaczku itp. mogło by się okazać że to było 1,4 + GAZ z napisem GTI. :-P

A jakby Twój miał znaczek 16V? :-P

Ano ma 1,4 16V :-P ale nic nie szkodzi aby zrobić optyczny tuning czyli na klapę v5 hehe
Miałem kumpla, który przerobił swoja renie z 1,4 na 2,0 hehe ale tylko znaczkiem! :mrgreen:
B
Bonbini
Forumowicz
Auto: Był 1L
Model: 1.9 1Y

Post autor: Bonbini »

rafik pisze:Miałem kumpla, który przerobił swoja renie z 1,4 na 2,0 hehe ale tylko znaczkiem! :mrgreen:

Mój ulubiony optyczny tuning :-D
b
barneyoss

Post autor: barneyoss »

Wyplosz pisze:Kitaj, kumpel ma MK2 czerwoną z silnikiem VR6, tak że nie jeden się już próbował z nim na światłach to niestety ale chłopaki wywalali gały jak wąchali spaliny za nim :lol:

Zależy jaki stan VR6, na YT jest sporo filmików jak golfy TDi robią VR6, oczywiście na ćwiartkach, bo na długim dystansie klekot pewnie by dostał. Uwielbiam oglądać filmiki TDi vs benzyna najlepiej vtec, gdzie japoniec wyje w niebogłosy a TDi spokojnie go oblatuje puszczając delikatnego dymka :-)
Jeden z filmików:
http://www.youtube.com/watch?v=HFtkjnniFII
Awatar użytkownika
Zicher
Forumowicz

Post autor: Zicher »

Nie wiem czy to był GTI, ale przynajmniej tak wyglądał i nie chciał się dać ;-) Kiedyś z kumplem próbowałem na przyśpiechę (On ma Megankę II 1.9 DCI 120KM) ja na oponkach 225 (on na 205) na początku mnie brał, ale przy 3 biegu już miałem przewagę, a jak miałem też 205 to zaraz poszedłem na przód :-D
ODPOWIEDZ